Aktuellt

Aktuellt från Säkert växtskydd

Här listar vi nyheter från Säkert växtskydd. Vill du prenumerera på dem anmäl dig via knappen prenumerera.

 • Hjälpreda 2017

  2017-10-09

  Hjälpredan har uppdaterats inför höstens behörighetskurser och finns inom kort att beställa via Säkert växtskydd. Innehållet är detsamma men informationen har förtydligats för att den ska vara mer lättläst och enklare och hitta i.

 • Lista med karenstider för jordbrukspreparat

  2017-09-04

  Jordbruksverket har tagit fram en lista med förteckning över karenstider för de preparat i jordbruksgrödor som har krav på karens.

 • App sprutjournal

  2017-09-04

  Jordbruksverket har tagit fram en ny app som gör det enklare att fylla i och hålla ordning på uppgifterna i sprutjournalen. Genom att använda appen är det lättare att se till att all information fylls i och att alla uppgifter blir korrekta.

 • Borgeby Fältdagar och Brunnby Lantbrukardagar 2017

  2017-07-12

  Säkert växtskydd hade en välbesökt monter under året upplaga av Borgeby Fältdagar och Brunnby Lantbrukardagar. Många var intresserade av avdriftsreducerande munstycken och det blev flera diskussioner om skyddsutrustning och hur man anlägger en biobädd.

 • Brunnby Lantbrukardagar 2017

  2017-07-03

  Kom till oss och prata växtskydd på årets upplaga av Brunnby Lantbrukardagar. I vår monter får du veta mer om avdriftsreduktion, skyddsutrustning, biobädd och påfyllning av sprutan.

 • Nya regler 2017

  2017-06-22

  Under våren har två nya regler kommit som gäller användning av växtskyddsmedel. Reglerna rör växtskyddsmedel för nedvissning eller ogräsbekämpning i spannmål och olika växtskyddsmedel med samma verksamma ämne.

Prenumerera på våra nyheter

Fyll i din e-postadress. Klicka på "Börja" om du vill börja prenumerera, och "Avsluta" om du vill sluta prenumerera.

Felmeddelande

Prenumerationen är påbörjad!