Säkert växtskydd bjuder in till två webbinarier om personlig skyddsutrustning. Det första hålls i januari och riktar sig till dig som arbetar i växthus.

Efter årsskiftet anordnar vi två webbinarier på temat personlig skyddsutrustning. Maria Dalin, kemist och expert från Arbetsmiljöverket kommer ge dig kunskaper om bl.a. användning, förvaring och skötsel av skyddsutrustningen.
Vi kommer också att berätta
- vilken utrustning som behövs i arbetet med växtskydd för just din odlingsinriktning och
- vilket material på utrustningen som är lämplig att använda vid vilket tillfälle.
Maria kommer även att visa hur man lyckas med en säker på- och avtagning liksom hur utrustningen ska sitta för att ge bäst effekt.

Det första webbinariet riktar sig till dig som arbetar med växtskydd i växthus och hålls den 18 januari kl 13.00, på Teams.

För att komma till webbinariet: Klicka här.

Ingen föranmälan krävs.

Det andra webbinariet, som hålls senare i vinter, riktar sig till dig som utför växtskyddsbehandling med lantbruksspruta med bom. Mer information kommer i januari.

Välkommen!

Har du någon fråga som du vill att vi lyfter under webbinariumet, skicka ett mejl till info@sakertvaxtskydd.se.

Fler nyheter

2022-06-15

Besök oss på mässorna i sommar!

Säkert växtskydd medverkar på Borgeby Lantbruksmässa och Brunnby Lantbrukardagar. Välkommen till vår monter för att fråga, diskutera eller

Läs mer
2022-06-09

25 år med Säkert växtskydd

Sedan 1997 har Säkert växtskydd arbetat för att utbilda svenska lantbrukare och trädgårdsföretag genom att ge råd om en säker hantering av.

Läs mer
2022-06-03

Skärpta villkor för prosulfokarb

Reglerna för användning av växtskyddsmedel som innehåller ämnet prosulfokarb skärptes senast 2019. Nu inför Kemikalieinspektionen ännu...

Läs mer