Säkert växtskydd bjuder in till två webbinarier om personlig skyddsutrustning. Det första hålls i januari och riktar sig till dig som arbetar i växthus.

Efter årsskiftet anordnar vi två webbinarier på temat personlig skyddsutrustning. Maria Dalin, kemist och expert från Arbetsmiljöverket kommer ge dig kunskaper om bl.a. användning, förvaring och skötsel av skyddsutrustningen.
Vi kommer också att berätta
- vilken utrustning som behövs i arbetet med växtskydd för just din odlingsinriktning och
- vilket material på utrustningen som är lämplig att använda vid vilket tillfälle.
Maria kommer även att visa hur man lyckas med en säker på- och avtagning liksom hur utrustningen ska sitta för att ge bäst effekt.

Det första webbinariet riktar sig till dig som arbetar med växtskydd i växthus och hålls den 18 januari kl 13.00, på Teams.

För att komma till webbinariet: Klicka här.

Ingen föranmälan krävs.

Det andra webbinariet, som hålls senare i vinter, riktar sig till dig som utför växtskyddsbehandling med lantbruksspruta med bom. Mer information kommer i januari.

Välkommen!

Har du någon fråga som du vill att vi lyfter under webbinariumet, skicka ett mejl till info@sakertvaxtskydd.se.

Fler nyheter

2022-01-27

Växthusläckage- för dig som vill boka kostnadsfri rådgivning

Undersökningar visar att läckage av växtskyddsmedel förekommer från växthus till ytvatten. För att öka kunskapen bland växthusföretag om...

Läs mer
2022-01-26

Att tänka på för dig som hanterar halm och gödsel

Pyralider ingår i flera växtskyddsmedel som används för att bekämpa ogräs i såväl spannmål som trädgårdsgrödor. Men rester av dem kan skada

Läs mer
2022-01-14

Länk till webbinarium 18 januari

Den 18 januari kl 13.00 håller Säkert växtskydd ett webbinarium om personlig skyddsutrustning för växtskyddsbehandling i växthus.

Läs mer