Kanske har du märkt att det ser annorlunda ut i Biblioteket när du beställer informationsmaterial? Säkert växtskydd lanserar en ny portal för tryckta broschyrer, dekaler och faktablad.

För att beställa något av Säkert växtskydds informationsmaterial hittar du numera till beställningssidan genom att klicka på Beställ tryckt material här, högst upp i Biblioteket.
Det är fortfarande kostnadsfritt att beställa, men till skillnad från tidigare går det att i den nya portalen lägga flera produkter i varukorgen och att bestämma önskat leveransdatum. 

Några av er har märkt  att vi under den senaste tiden har haft långa leveranstider på vårt informationsmaterial. Vi beklagar detta, men är nu glada över att meddela att vi har återfått normala leveranstider igen.

Fler nyheter

2022-01-27

Växthusläckage- för dig som vill boka kostnadsfri rådgivning

Undersökningar visar att läckage av växtskyddsmedel förekommer från växthus till ytvatten. För att öka kunskapen bland växthusföretag om...

Läs mer
2022-01-26

Att tänka på för dig som hanterar halm och gödsel

Pyralider ingår i flera växtskyddsmedel som används för att bekämpa ogräs i såväl spannmål som trädgårdsgrödor. Men rester av dem kan skada

Läs mer
2022-01-14

Länk till webbinarium 18 januari

Den 18 januari kl 13.00 håller Säkert växtskydd ett webbinarium om personlig skyddsutrustning för växtskyddsbehandling i växthus.

Läs mer