Kanske har du märkt att det ser annorlunda ut i Biblioteket när du beställer informationsmaterial? Säkert växtskydd lanserar en ny portal för tryckta broschyrer, dekaler och faktablad.

För att beställa något av Säkert växtskydds informationsmaterial hittar du numera till beställningssidan genom att klicka på Beställ tryckt material här, högst upp i Biblioteket.
Det är fortfarande kostnadsfritt att beställa, men till skillnad från tidigare går det att i den nya portalen lägga flera produkter i varukorgen och att bestämma önskat leveransdatum. 

Några av er har märkt  att vi under den senaste tiden har haft långa leveranstider på vårt informationsmaterial. Vi beklagar detta, men är nu glada över att meddela att vi har återfått normala leveranstider igen.

Fler nyheter

2022-10-12

Lägre halter av DFF i vattendrag i Skåne

I dagarna har vi kunnat ta del av resultat från 2021 års miljöövervakning i Skåne och analyserna visar att halterna av DFF sjunkit till...

Läs mer
2022-08-29

Tre tips inför höstbehandlingen med prosulfokarb

I år var äntligen Borgeby och Brunnby lantbrukarmässor tillbaka efter två års uppehåll. Säkert Växtskydd var där för att träffa besökare,...

Läs mer
2022-07-01

Nytt material om biobädd

Påfyllning över en biobädd är ett bra alternativ där resterna av växtskyddsmedel tas om hand och bryts ner på plats.

Läs mer