Kanske har du märkt att det ser annorlunda ut i Biblioteket när du beställer informationsmaterial? Säkert växtskydd lanserar en ny portal för tryckta broschyrer, dekaler och faktablad.

För att beställa något av Säkert växtskydds informationsmaterial hittar du numera till beställningssidan genom att klicka på Beställ tryckt material här, högst upp i Biblioteket.
Det är fortfarande kostnadsfritt att beställa, men till skillnad från tidigare går det att i den nya portalen lägga flera produkter i varukorgen och att bestämma önskat leveransdatum. 

Några av er har märkt  att vi under den senaste tiden har haft långa leveranstider på vårt informationsmaterial. Vi beklagar detta, men är nu glada över att meddela att vi har återfått normala leveranstider igen.

Fler nyheter

2022-06-15

Besök oss på mässorna i sommar!

Säkert växtskydd medverkar på Borgeby Lantbruksmässa och Brunnby Lantbrukardagar. Välkommen till vår monter för att fråga, diskutera eller

Läs mer
2022-06-09

25 år med Säkert växtskydd

Sedan 1997 har Säkert växtskydd arbetat för att utbilda svenska lantbrukare och trädgårdsföretag genom att ge råd om en säker hantering av.

Läs mer
2022-06-03

Skärpta villkor för prosulfokarb

Reglerna för användning av växtskyddsmedel som innehåller ämnet prosulfokarb skärptes senast 2019. Nu inför Kemikalieinspektionen ännu...

Läs mer