Nu finns den uppdaterade appen Hjälpredan tillgänglig för nedladdning via App Store och Google Play.

I början av juni lanserades en uppdaterad version av appen Hjälpredan. Förutom att den nya versionen är snyggare, är den även mer funktionssäker samt bättre anpassad till ny teknik. Alla funktioner finns kvar, men till skillnad från tidigare kan du numera läsa av bomhöjden för alla typer av utrustning på 50 cm. Appen innehåller även listan över särskilt avdriftsreducerande utrustning.

Det är du som användare som är ansvarig för att inte orsaka skada eller påverkan av växtskyddsarbetet till omgivningen när du sprutar. När du tar hjälp av Hjälpredan kan du vara säker på att du arbetar med rätt anpassat skyddsavstånd varje gång. Att ha Hjälpredan i mobilen upplevs av många som enklare att använda, än den i pappersform.

Vi är såklart nyfikna på din upplevelse av nya Hjälpredan, hör gärna av dig till info@sakertvaxtskydd.se och berätta vad du tycker.
Hjälpredan finns fortfarande som tryckt pappersversion att beställa och som nedladdningsbart dokument i Säkert Växtskydds bibliotek.

Fler nyheter

2021-12-03

Ny utgåva av Hjälpredorna

Nu finns uppdaterade versioner av Hjälpredan för såväl bom- som fläktspruta i Biblioteket.

Läs mer
2021-09-29

Användningsförbud i vissa områden från 1 oktober

Regeringen har beslutat om att förbjuda växtskyddsmedel i fler områden, där det tidigare varit möjligt att bekämpa.

Läs mer
2021-09-13

DFF Möte, minnesanteckningar

Den 1 september 2021 bjöd Säkert växtskydd in till ett digitalt möte för att utvärdera diflufenikankampanjens utförande och utfall samt...

Läs mer