Nu finns den uppdaterade appen Hjälpredan tillgänglig för nedladdning via App Store och Google Play.

I början av juni lanserades en uppdaterad version av appen Hjälpredan. Förutom att den nya versionen är snyggare, är den även mer funktionssäker samt bättre anpassad till ny teknik. Alla funktioner finns kvar, men till skillnad från tidigare kan du numera läsa av bomhöjden för alla typer av utrustning på 50 cm. Appen innehåller även listan över särskilt avdriftsreducerande utrustning.

Det är du som användare som är ansvarig för att inte orsaka skada eller påverkan av växtskyddsarbetet till omgivningen när du sprutar. När du tar hjälp av Hjälpredan kan du vara säker på att du arbetar med rätt anpassat skyddsavstånd varje gång. Att ha Hjälpredan i mobilen upplevs av många som enklare att använda, än den i pappersform.

Vi är såklart nyfikna på din upplevelse av nya Hjälpredan, hör gärna av dig till info@sakertvaxtskydd.se och berätta vad du tycker.
Hjälpredan finns fortfarande som tryckt pappersversion att beställa och som nedladdningsbart dokument i Säkert Växtskydds bibliotek.

Fler nyheter

2022-10-12

Lägre halter av DFF i vattendrag i Skåne

I dagarna har vi kunnat ta del av resultat från 2021 års miljöövervakning i Skåne och analyserna visar att halterna av DFF sjunkit till...

Läs mer
2022-08-29

Tre tips inför höstbehandlingen med prosulfokarb

I år var äntligen Borgeby och Brunnby lantbrukarmässor tillbaka efter två års uppehåll. Säkert Växtskydd var där för att träffa besökare,...

Läs mer
2022-07-01

Nytt material om biobädd

Påfyllning över en biobädd är ett bra alternativ där resterna av växtskyddsmedel tas om hand och bryts ner på plats.

Läs mer